WONDER GLOW

WONDER GLOW BASIC SET [ Silver Series ] –
Woder glow SilverHARGA PASARAN: RM100

Krim pencerah super ultra! Terlaris dipasaran! Dijamin cerah bercahaya 3 hari!

Ultra Efektif untuk :
Ø Menghilangkan pigmentasi yang tebal
Ø Menghapuskan jerawat dengan berkesan
Ø Memutihkan dan mencerahkan wajah dengan cepat
Ø Mengecilkan pori-pori wajah dan menghaluskan kulit
Ø Anti Penuaan dan Face Lifting yang hebat
Ø Mengandungi Vitamin C Infusions, Super Glutahione dan Sarang Burung Walet supaya kulit cerah bercahaya dan bersinar!

Cara Pemakaian :
Ø Cream D ( Day / Siang ) dipakai untuk siang hari, dapat digunakan sebagai alas bedak dan pelindung sinar matahari UV- Ultra Foundation
Ø Cream N ( Night / Malam ) dipakai pada waktu malam
Ø Pertama pemakaian, sapuan menegak ke atas pada kulit supaya krim dapat menembus jauh ke dalam bahagian lapis epidermis kulit

WONDER GLOW( GOLD SERIES ) – 2X Glowing Effect & Vitamin C
WONDER GLOW GOLD SHARGA PASARAN: RM120.00 WM

GOLD Series – adalah upgraded dari SILVER Series yg mempunyai kesan lebih 2x ganda dengan harga yang cukup menarik (bukan 2x ganda harganya ya)

1. 20x Kuasa Maksima Pencerahan
2. Mengandungi Vitamin C Infusions
3. Menghilangkan Pigmentasi yang Tebal
4. Anti Penuaan dan Awet Muda
5. Menghaluskan Kulit Secara Total
6. Menghapuskan Jerawat Secara Berkesan

Klik sini untuk melihat testimoni produk wonderglow

Nak cuba? boleh Pm atau sms/whatsapp 013.6293766

Blog Widget by LinkWithin

3 thoughts on “WONDER GLOW”

  1. Salam,

    Produk Wonder Glow ni memang bagus..saya dah cuba..jeragat di muka memang hilang..muka bersih mcm pakai cream bila kita basuh muka…
    Anak saya berumur 18 tahun pun memakainya…memang nampak bersih dan cantik sampai sapa yg tengok mesti terus tanya putihnya muka…

    Kalau ada jerawat…sekejap je dlm 2 hari akan jadi kering dan terus tanggal dari muka…

    sapa yang tengah tercari2 produk sila lah pilih produk ini…
    pada saya produk lama Wonder Glow lagi bagus dari produk yg baru…

  2. Salam,

    Produk Wonder Glow ni memang bagus..saya dah cuba..jeragat di muka memang hilang..muka bersih mcm pakai cream bila kita basuh muka…
    Anak saya berumur 18 tahun pun memakainya…memang nampak bersih dan cantik sampai saya yg tengok mesti terus tanya putihnya muka…

    Kalau ada jerawat…sekejap je dlm 2 hari akan jadi kering dan terus tanggal dari muka…

    sapa yang tengah tercari2 produk sila lah pilih produk ini…
    pada saya produk lama Wonder Glow lagi bagus dari produk yg baru…

Comments are closed.