SIX PAX CARE

Six Pack Care

Hai semua! Kami nak bagi anda semua kenal barang best gila ni! Hehe..!!
Terutama para Lelaki dan Wanita yang sering mengidamkan ada 6 packs dan langsing gitu!!
6 Packs Care ! Boleh guna untuk 6 fungsi utama dan berbeza dalam satu alat sahaja!

Untuk lebih jelas, sila lihat video di bawah atau klik link INI.:-

VIDEO PENGGUNAAN SIX PACK CARE
Tak perlu susah-susah pergi gym dah, semua boleh buat dekat rumah je.
Yang best lagi, sekarang ada Promosi Pengenalan, Diskaun sehingga 50% !

Barang wajib ada dekat setiap rumah, baru la rajin kita nak buat exercise setiap hari kan!!
Nak buat 6 packs ke, nak buat sit up ke, nak pusing-pusing pinggang ke semua boleh!!
Senang je dengan alat best ni!

Hubungi 013-6293766 

Besi sangat kukuh!! Buktinya ada dalam gambar bergerak di bawah ini!!

Nak tgk promosi lain? Sila ke page kami :
Page Set Sauna >> https://www.facebook.com/setsaunadotcom/

Page Butik >> https://www.facebook.com/theserenityboutique/

Untuk tempahan produk, sila hubungi 013-6293766 ( Lin) atau email pertanyaan ke wnirichlegacy@gmail.com

atau boleh datang terus ke butik kami di :-

THE SERENITY SAUJANA UTAMA (HQ)

NO.16-1, JLN BIDARA 6/3,
SAUJANA UTAMA 3,
47000 SG BULOH
SELANGOR

THE SERENITY SRI GOMBAK ( BRANCH)

NO.7A JALAN SG 3/4,
TAMAN SRI GOMBAK,
68100 BATU CAVES,
SELANGOR.

 

Blog Widget by LinkWithin