SAUNA SUIT

Saunaku Suit

      
RM 60 ( Semenanjung)
RM65 ( Sabah/Sarawak)
SAUNA SUIT 

Cara paling mudah untuk menurunkan berat badan!

Pakai SAUNA SUIT & buat tugas harian. Itu sahaja yang anda perlu lakukan untuk menurunkan berat badan dengan MUDAH!

SAUNA SUIT adalah cara yang sering digunakan oleh ahli gusti atau atlet yang telah mencecah berat berlebihan untuk menurunkan berat badan dengan cepat sebelum pertandingan .

Di luar negara, semakin banyak orang yang menggunakan sut saunaku sebagai cara yang cepat untuk mengurangkan beberapa kilogram.

Bagaimana SAUNA SUIT boleh menurunkan berat badan?

SAUNA SUIT biasanya diperbuat daripada plastik pvc, nilon, atau sejenis vinil bertujuan untuk memerangkap haba dalam ke arah badan, menyebabkan suhu teras meningkat, dan badan berpeluh keluar air yang berlebihan , dengan itu dapat mengurangkan berat badan.

Arahan Penggunaan Sut Sauna :1. Pastikan anda tidak mempunyai masalah metabolik atau isu-isu kesihatan lain yang boleh menyebabkan badan anda untuk mengekalkan haba yang luar biasa . Jika anda mempunyai apa-apa masalah, anda harus mengelak daripada menggunakan sut saunaku, kerana peningkatan suhu badan teras boleh menyebabkan pengsan atau kecederaan lain.

2. Pakai sut saunaku seperti yang dicadangkan. Anda akan mahu memakainya semasa bekerja, sebaik-baiknya semasa melakukan latihan kardiovaskular, seperti berlari atau berbasikal. Adalah disyorkan untuk senaman pada intensiti yang tinggi selama 15 minit dua kali sehari, atau sekali sehari selama 30 minit. Ini akan membakar dua kali ganda kalori.

3. Amalkan diet yang wajar, dan makan lima atau enam hidangan kecil sehari dan bukannya tiga kali lebih besar. Makan makanan yang lebih kecil akan membantu meningkatkan metabolisme anda, yang akan membantu anda membakar lebih banyak kalori, dan juga akan membantu anda membakar lebih banyak kalori semasa bekerja.

4. Minum air yang banyak. Sut saunaku membakar banyak berat badan, dan anda akan berpeluh lebih banyak daripada biasa, anda perlu mengambil air dalam jumlah yang banyak dan elektrolit yang dipertingkatkan minuman, seperti 100 plus, yang tidak mempunyai kalori.

5. Rehatkan badan lima hingga 10 minit untuk menyejukkan sepenuhnya dahulu sebelum mengeluarkan sut sauna dan mandi. Pastikan badan anda berhenti berpeluh sebelum mandi, dan pastikan anda mendapat suhu badan anda kembali normal sebelum anda membuka sut saunav.

Lihat lebih lagi informasi di SINI.

Cara Pemakaian :

Anda boleh memakai tshirt dan seluar senaman atau tights, kemudian baru sarungkan sut saunaku anda seperti anda memakai baju hujan. Kemudian buatlah aktiviti harian atau sukan yang anda gemari. Lihatlah hasilnya!!

      
TESTIMONI :

Sauna suit…satu usaha untuk turunkan berat badan.. 

Saya dpt info dari adik yang mengatakan kawan dia ni pakai sauna suit, pi joging, peluh melimpah ruah keluar, dlm seminggu (ke…sebulan ek) 8 kg turun berat dia..pergh..teruja aku mendengornyer…biasalah, lepas beranak semua orang nak slim kan, walaupun sebenornya aku tak mengandung pun mmg kena usaha untuk slim, kalau tak dpt mcm zaman anak dara dulu pun, at least taklah byk sgt kilogram yang bertambah.

Semalam k.ka dah try seawal 5 pagi mengayuh beskal depan tv, katanya menitis2 peluh…wahh…best neh….so pagi ni aku pun menyarungkan sauna suit aku….then aku mulakan senaman regangan aku, angkat bakul baju kotor, campak baju dalam washing machine…pastu ambik penyapu ngan scoop sampah…dah sapu satu rumah..angkut baldi ngan mop…bubuh air ngn sabun cuci lantai dalam baldi tu….pastu mop mop pulak….pergh time mop2 tuler…berjejer peluh terkeluar kat ujung tangan ngan kaki sauna suit tu…aku ni mmg kuat berpeluh,pakai baju sauna tu lagilah panas jadiknya, maka peluh pun banyakler….best ni..best…last sekali,alang2 dah lenjun, dengan sauna suit tu gak aku sental dulu bilik air sebelum bukak, basuh ngan air, sidai…..pastu duk sat keringkan peluh….rasa ringan badan….

Lepas mandi aku apply losyen halia + limau nipis Yu*mira. Lagi satu usaha aku…Kalaulah dizinkan Allah,tercapai lah berat badan idaman aku dan dalam masa yang sama, sihat dan segar badan aku ni.

        
Nak tgk promosi lain? Sila ke page kami :

Page Set Sauna >> https://www.facebook.com/setsaunadotcom/

Page Butik >> https://www.facebook.com/theserenityboutique/

Untuk tempahan produk, sila hubungi 013-6293766 ( Lin) atau email pertanyaan ke wnirichlegacy@gmail.com

atau boleh datang terus ke butik kami di :-

THE SERENITY SAUJANA UTAMA (HQ)

NO.16-1, JLN BIDARA 6/3,
SAUJANA UTAMA 3,
47000 SG BULOH
SELANGOR

THE SERENITY SRI GOMBAK ( BRANCH)

NO.7A JALAN SG 3/4,
TAMAN SRI GOMBAK,
68100 BATU CAVES,
SELANGOR.

 

Blog Widget by LinkWithin