DermaWand Tightening Skincare

DermaWand Tightening SkincareDermawand adalah alat atau gajet untuk kecantikan wajah. Alat yang meremajakan kulit anda, menjadikan kulit anda sihat dan tampil muda dan cantik kembali, dermawand juga boleh merawat dan mengecutkan jerawat.Anda boleh menggunakan dermawand untuk merawat dan mengecutkan jerawat bila-bila masa saja. Boleh digunakan untuk kulit kelihatan kurang sihat atau kendur pada bahagian leher, lengan atas, paha, dan sebagainya.DermaWand menggunakan teknologi yang sama seperti mesin-mesin besar frekuensi radio( RF) yang digunakan oleh para doktor dan pakar perubatan untuk rawatan-rawatan bagi membantu mengurangkan tanda-tanda penuaan. Penggunaan dermawand tidak memakan banyak masa, hanya memerlukan masa 2 hingga 5 minit. Alat ini sangat selamat digunakan, tanpa kesan sampingan dan bahkan boleh digunakan untuk kulit yang sensitif.

Perbezaan dengan mesin spa :-
DermaWand menggunakan amplitud yang rendah yang sesuai untuk kegunaan harian di rumah. Seperti Mesin besar, DermaWand menyediakan rangsangan serta-merta, sekali gus memberi kesan urutan dan pada masa yang sama menghasilkan tenaga haba dan oksigen pada kulit.

Keputusan :-
Anda akan melihat kulit menjadi muda dengan hanya 2 minit untuk tiga kali rawatan sehari. Yang paling menarik, anda boleh melakukannya dengan keselesaan di dalam rumah anda sendiri!! Dan menjimatkan wang anda daripada kos ke spa.

SPESIFIKASI :-
Berat : 800 gram
Dimensi Packaging : tinggi 16.5cm, panjang 21cm , lebar 12cm.
Waranty 3 bulan, semua sudah kami test sebelum penghantaran.
Fungsi DermaWand :

 • Menggabungkan kesan frekuensi radio(RF) tenaga haba dan mengurut kulit – ini membantu kulit kelihatan lebih tona sekata dan tegang, melicinkan garis-garis halus dan kedutan.
 • DermaWand juga memberikan oksigen yang membersih dan mengurangkan saiz liang roma untuk kulit anda. Mengecilkan liang roma & Uneven tekstur.
 • Mengurangkan kulit kendur – memberi rangsangan pada 168,000 kitaran sesaat membantu kulit kelihatan lebih tegang, sekata dan muda.
 • Mengurangkan eyebag – mengurangkan penampilan kantung mata yang berlebihan.


Manfaat Dermawand :

 • Membuat kulit menjadi tegang dan muda.
 • Menghaluskan garisan kulit dan mengurangkan kedut.
 • Membuat mata yang kelihatan letih dan kendur akan kembali kelihatan segar dan bersinar.
 • Alat ini juga boleh membersihkan kulit, sangat berkesan dalam mengatasi noda hitam pada kulit di mana penjagaan kulit professional dapat menghapuskan banyak noda hitam hanya dalam satu hari.
 • Dapat digunakan pada bahagian wajah, leher, lengan atas, paha dan daerah-daerah lain yang.
 • Menjadikan kulit sehat. Peremajaan kulit menjadikan kulit muda dan tampil cantik.
 • Mengecilkan liang-pori. Mengatasi masalah jerawat.
 • Membunuh bakteria.

 

Kelebihan Dermawand :
DermaWand berfungsi seperti pergerakan beratus-ratus tangan yang mengurut permukaan kulit dengan 100,000 pusingan per detik, bekerja tanpa menarik atau memanipulasi serat kulit yang lemah. Urutan yang berlebihan pada kulit merupakan musuh dan menjadi hal yang seharusnya dielakkan kerana boleh mengakibatkan kerosakan kulit. Ketika menggunakan alat ini, anda akan menyedari bahawa anda menghirup aroma udara yang bersih dan segar. Hal ini akan membawa suasana yang bersih dan selesa bagi kulit yang stres, seperti mendapat kehidupan baru dan terlepas dari segala ketegangan. Rasa selesa dan segar yang ditimbulkan dari oksigen yang dikeluarkan tidak boleh didapati didalam botol atau pada alat manapun.

MANUAL PENGGUNAAN DERMAWAND

 1. Bersihkan kulit dan setelah itu keringkan sebelum anda mula menggunakan alat ini.
 2. Bukalah tutup alat sebelum menggunakan.
 3. Tekan butang pada tahap yang paling rendah, yakni 1.
 4. Setelah kabel disambungkan ke elektrik, alat akan dapat terus mengeluarkan aksi gelombangnya.
 5. Bahagian bola lampu tidak akan menyala hingga menyentuh kulit.
 6. Setelah Power Wand anda tidak digunakan selama beberapa hari, akan diperlukan waktu selama satu minit sebelum unit boleh mula bekerja.
 7. Sentuhlah bahagian bola lampu dengan tangan anda untuk merasakan cara kerja Power Wand.
 8. Anda akan merasakan sedikit sensasi geli dan bola lampu akan menyala warna orange.
 9. Tempatkan bahagian bola lampu pada wajah anda untuk merasakan sensasinya.
 10. Ingatlah untuk membuka penutup terlebih dahulu.
 11. Perhatikan selalu untuk menggunakan alat pada beberapa hari pertama pada tahap yang paling rendah.
 12. Jika anda tidak lagi merasakan rangsangan sensasi, itu merupakan petanda bahawa kulit anda sudah bersedia untuk peringkat seterusnya.
 13. Teruskan program ini sehingga anda merasa pada keselesaan yang maksimum.
 14. Power Wand efektif digunakan walaupun pada tahap yang paling rendah.
 15. Pelarasan tahap keselesaan anda tergantung dari sensitiviti kulit.
 16. Oleskan pelembab yang biasa anda gunakan pada wajah dan leher.
 17. Tambah manfaat dari produk pelembab yang anda gunakan dengan mengusapkan Power Wand ke seluruh bahagian wajah dengan gerakan melingkar selama 2 hingga 3 minit.
 18. Bahagian bola lampu akan mengusap secara lembut pada bahagian permukaan kulit anda.
 19. Untuk bahagian paha atau kawasan kulit lain yang kendur, gunakan alat pada tahap yang lebih tinggi selama 4 hingga 5 menit.
 20. Gunakan dermaWand sebanyak satu atau dua kali dalam sehari untuk permulaan.
 21. Setelah beberapa minggu, anda akan merawat kulit anda dengan menggunakan alat selama 3 atau 4 kali dalam seminggu. ??Jika kulit anda kelihatan kusam dan letih, kembalilah menggunakan alat secara rutin dengan tatacara awal.
 22. Alat ini tidak boleh digunakan oleh anak kecil atau orang yang kurang sihat tanpa pengawasan.
 23. Anak kecil harus diberi amaran untuk memastikan mereka tidak menggunakan alat sebagai mainan. PERINGATAN : Jangan menggunakan alat berdekatan dengan air dalam tab mandi , tempat cuci pinggan atau tempat lain.
 24. Hasil dari pemakaian dermawand akan kekal selama pemakaiannya mengikut rutin yg disarankan dan tidak menggunakan alat – alat kosmetik yang cenderung merangsang kulit menjadi kedut – kedut .
 25. Untuk pemakaian pelembap atau make up dibenarkan , tetapi kini pemakaiannya diberikan masa selama kurang@lebih 1 jam sebelum menggunakan dermaWand .
 26. Dermawand tidak dapat menghilangkan flek – flek hitam yang sudah bertahun akan tetapi DermaWand hanya boleh menyamarkan saja . Namun dermawand dapat menghilangkan kedutan – kedutan yang ada pada wajah .
  SOALAN LAZIMBagaimana DermaWand boleh menggalakkan pembaharuan kulit?
  DermaWand menggunakan kesan frekuensi radio gabungan tenaga haba, rangsangan dan pengoksigenan. Krim dan losyen sahaja semata-mata tidak boleh menghantar peremajaan kepada kulit. Tapi dgn menggunakan dermawan ia boleh memberi keremajaan kepada kulit anda.

  Bolehkah saya menggunakan DermaWand pada badan saya, seperti leher atau lengan atau perut saya?
  anda boleh menggunakan DermaWand pada semua bahagian tubuh: muka, leher, lengan, kaki, dada, di mana-mana yang anda mahu untuk melihat keputusan!

  Adakah DermaWand membantu mengecilkan liang roma?
  Ya, saiz liang roma anda akan kelihatan halus. DermaWand boleh membantu membersih serpihan dalam liang-liang roma kulit, mengurangkan penampilan kulit kasar.

  berapa kerap perlu saya menggunakan DermaWand saya?
  anda hanya perlu menggunakan DermaWand anda untuk sekurang-kurangnya tiga minit setiap pagi dan petang. Jika anda inginkan, anda boleh menghabiskan masa yang lebih sedikit untuk melakukan pelbagai latihan yang terkandung dalam DVD dan arahan buku.

  Bolehkah sekiranya saya menggunakan pelembap atau krim dengan DermaWand saya?
  Ya, untuk hasil yang terbaik anda perlu sentiasa menggunakan produk pelembap muka berkualiti atau krim kulit anda terlebih dahulu. Ini membolehkan DermaWand untuk meluncur dengan lancar ke atas kulit anda.

  Bolehkah saya menggunakan DermaWand dengan produk lain?
  anda boleh menggunakan DermaWand dengan mana-mana produk penjagaan kulit yang anda gunakan sekarang.

  Adakah DermaWand menyakitkan ?
  tidak, anda akan berasa sedikit rangsangan semasa menggunakannya tapi tidak menyengat. Kami menasihatkan supaya anda start pada gred terendah dan meningkatkan gred mengikut keselesaan. Kami mengesyorkan anda cuba DermaWand di belakang tangan anda dahulu untuk membiasakan diri dengan ransangan mesin ni.

  siapa tidak boleh menggunakan DermaWand?
  Jangan gunakan DermaWand jika anda mengalami rosacea atau kapilari yang pecah. Jika anda mempunyai sebarang kemusykilan, rujuk kepada doktor anda. Jika anda hamil, atau jika anda mengesyaki bahawa anda sedang hamil, kami mengesyorkan anda menangguhkan penggunaan DermaWand. DermaWand adalah untuk kegunaan kosmetik sahaja.

   

   

  Dermawand ok tetapi…
  Oleh Angela McCall – 19 julai 2013

  19 Julai 2013, hari ini genap 30 hari dari tarikh saya mula menggunakan Dermawand. Seperti saya katakan, saya mengambil gambar sebelum dan selepas. Saya telah melihat perbezaan pada wajah saya. Eye bag di bawah mata saya telah hilang. Leher saya kelihatan tegang. Jeragat saya kelihatan pudar sikit. Semua jerawat saya hilang.
  Saya menggunakan Dermawand 2 kali sehari, 7 hari seminggu. Saya menggunakan 1-3 kali sekitar mata saya dan 3-9 kali pada muka dan leher saya. Kerana memakan masa, saya biasanya akan melakukan treatment ni semasa rancangan TV kegemaran saya. Saya melakukan lebih daripada 5 minit sehari. Biasanya, akan buat 30-45 minit setiap kali.
  Apa yang saya boleh katakan tentang Dermawand adalah, ini bukan untuk semua orang. Tetapi ia sesuai untuk saya! Jangan mengharapkan keajaiban berlaku dalam 1-3 hari guna sebab ia mengambil masa sebelum anda melihat keputusan kepada kulit. Keputusan setiap orang adalah berbeza. Bagaimanapun, saya akan terus menggunakannya!

  Item yang hebat… tetapi mengambil masa
  oleh nurse – April 30, 2012

  selepas membaca beberapa Ulasan oleh penjual , saya memutuskan untuk membeli Dermawand tersebut. Saya beli untuk membantu membersihkan jerawat saya. Saya berumur 44 tahun dan mempunyai masalah jerawat. selepas menggunakannya untuk beberapa minggu jerawat semakin pulih, kulit saya jadi lebih baik dan garisan yang sangat halus sekitar mata saya telah hampir hilang. Saya jumpa ibu saya kira-kira sebulan selepas saya mula menggunakan Dermawand ini. Dia menuduh saya buat pembedahan plastik sekitar mulut dan dahi saya sebab saya bekerja dengan pakar bedah plastik dan mempunyai akses kepada rawatan-rawatan ini, tetapi saya tak pernah lakukan pembedahan plastik (ia tidak kekal, dan kelihatan x natural, jadi apa gunanya). Saya telah menggunakan serum Vitamin C bersama dengan Dermawand. Ditambah beberapa treatment microdermabrasion , jerawat saya hilang dan kulit saya jadi lebih bagus utk jangka masa yang panjang. Saya rasa Dermawand ini adalah produk yang benar-benar baik, ia hanya mengambil masa. Kita tak perasan perubahan kulit kerana kita melihat diri sendiri setiap hari. Ia adalah baik mendengar daripada orang lain kerana mereka perhatikan perbezaan berlaku pd kita . Saya akan terus menggunakan Dermawand ini.

  KLIK GAMBAR THUMBNAIL TESTIMONI DI BAWAH UNTUK LIHAT SAIZ IMEJ BESAR

               
        
 Harga : RM350

 

 

Hotline – 013-6293766 

atau boleh datang terus ke butik kami di :-

THE SERENITY SAUJANA UTAMA (HQ)

NO.16-1, JLN BIDARA 6/3,
SAUJANA UTAMA 3,
47000 SG BULOH
SELANGOR

THE SERENITY SRI GOMBAK ( BRANCH)

NO.7A JALAN SG 3/4,
TAMAN SRI GOMBAK,
68100 BATU CAVES,
SELANGOR.

Blog Widget by LinkWithin
Show Buttons
Hide Buttons