Warning: include(/home3/mejuke/public_html/setsauna.com/tips/wp-content/themes/healthystyle/template.php): failed to open stream: No such file or directory in /home3/mejuke/public_html/setsauna.com/tips/wp-content/themes/healthystyle/functions.php on line 36

Warning: include(): Failed opening '/home3/mejuke/public_html/setsauna.com/tips/wp-content/themes/healthystyle/template.php' for inclusion (include_path='.:/opt/php54/lib/php') in /home3/mejuke/public_html/setsauna.com/tips/wp-content/themes/healthystyle/functions.php on line 36
testimoni beutskin essence | Set Sauna & Produk Kecantikan dan Kesihatan
Author:
Wednesday, August 15th, 2012
Sudah ramai yang menggunakan Beutskin Essence mendapat kesan yang menakjubkan. Kebanyakan artis tanah air juga  menggunakan Beutskin Essence sebagai suppliment tambahan untuk mendapatkan kulit yang putih, mulus dan nampak glowing. Antara artis-artis yang menggunakan Beutskin Essence dan menjadi testimoni Beutskin Essence adalah Adira AF, Isma AF, Siti Saida ( kakak Dato Siti Nurhaliza ), Stacy AF, Angeline Tan ( pelakon komedi) dan ramai lagi yang telah berpuas hati dengan produk Beutskin Essence.(Tempoh pengguna mendapat kesan yang diingini adalah bergantung kepada individu.)
.
***Untuk mendapatkan kesan yang maksimum dan memuaskan, amalkan Beutskin Essence bersama-sama SNE Kapsul.
.
** Kesan penggunaan produk adalah bergantung kepada individu
252394_310678072373916_1383933859_n
 291699_243925579069440_398494956_n 301310_507835752562519_798159970_n 396744_261931457262198_512544648_n
 552735_401839906549547_660967910_n 566025_10151270250169836_1686264333_n
 598452_542829359080141_1622795984_n
 598508_140088696138263_1400929363_n
.

Testimoni Beutskin Essence (Bukan Artis).

 

Ni testimoni admin web ni….sebelum consume Beutskin, kulit memang jenis kering dan ada jeragat. Sekarang kulit lebih cerah, jeragat pun kurang, dan yang penting kulit dah tak kering lagi…sangat puas hati!
testimoni beutskin
Adik comel ni ambil Beutskin sebab nak hilangkan jerawat yang bermaharajalela kat wajah dia. Dalam masa sebulan, ni la hasilnya…jerawat makin hilang, kulit lagi glowing dan cerah….kalah artis Malaysia ni…
28008_451000858289302_1853614768_n
 253052_182310845239456_212216853_n
75975_263572270431421_610808826_n
Lihat lah hasil selepas amalkan BE
Kulit kusam menjadi lebih glowing setelah hampir 2 bulan amalkan BE
Psoriasis (skin disease)
 
Pada yang berminat nak mencuba atau nak join biz yang amat menguntungkan ni boleh email ke orkidhomebiz@gmail.com atau SMS/Whatsapp ke 013.6293766
Blog Widget by LinkWithin
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
16 Responses
  1. miss Amelia says:

    Boleh bagi harga beutskin essence ? boleh email ke cintasibudakkatak@yahoo.com.my

    Thanks :)

  2. Izalin says:

    SAya dah email ya..TQ

  3. yana says:

    as salam..nk tau harga beutskin essence..makseh..:) anta g email blh?:) tq

  4. Izalin says:

    Saya email ya TQ

  5. wawa says:

    as-salam sy nk tau harga beutskin essence, email kt sy yea

  6. Izalin says:

    SAya email ya..TQ

  7. salmee says:

    Salam. Mohon saya dapatkan harganya berapa…

  8. Izalin says:

    Salmee..saya dah email ya

  9. Norashikin says:

    Hi Lin,

    Boleh tak tlg email product brochure & harga sekali?

  10. Izalin says:

    Saya email

  11. shidah says:

    kalau org mengandung boleh ambik tak BE ni?

  12. Izalin says:

    Org mengandung TIDAK dibenarkan untuk mengambil Beutskin Essence. Boleh amalkan SNE Kapsul untuk kesihatan menyeluruh.

  13. nora says:

    boleh e-mail kan sy harga beutskin essence + SNE Kapsu + excel tea.bonnysabah@gmail.com

  14. Izalin says:

    Saya dah email ya TQ

  15. awin says:

    salam.berapa harga beutskin essence + SNE Kapsu? sesuai taknak hilangkan parut jerawat yang berlubang.

  16. Izalin says:

    Akak dah email ya :)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>