HOME

ADAKAH ANDA MENCARI SET SAUNA DI RUMAH YANG MURAH, MUDAH DIKENDALIKAN, WARANTI 1 TAHUN, JIMAT PENGGUNAAN ELEKTRIK DAN TERBUKTI BERKESAN?
.
KAMI BOLEH MEMBANTU ANDA MENDAPATKAN SET SAUNA IMPIAN ANDA.
 .

.

Kenapa anda perlu beli dengan kami?

.
Kami adalah pembekal set sauna di rumah yang dipercayai sejak 2008
di bawah syarikat berdaftar WNI Rich Legacy Sdn Bhd.
.
Kami akan memberikan perkhidmatan yang mesra & pantas untuk anda.
Kami mempunyai ribuan testimoni pelanggan yang mempercayai service kami.
.
Anda boleh membeli set sauna di rumah dengan yakin & set sauna yang di tempah dijamin
akan sampai ke pintu rumah anda dengan selamat.
.
.
KEBAIKAN BERSAUNA
.
.
.
Dengan set sauna, anda boleh menurunkan berat badan hanya dengan duduk di depan tv.
Ya! Anda boleh membakar lemak anda sambil tengok drama kegemaran anda.
.
Tahukah anda, pembakaran kalori semasa bersauna sama dengan anda jogging 2km!
.
Dengan hanya melakukan sauna di rumah, anda mampu memiliki bentuk badan idaman.
.
Ribuan testimoni yang telah berjaya menurunkan berat badan dengan set sauna di rumah.
Bersauna bukan sahaja boleh menurunkan berat badan, malah boleh melancarkan perjalanan darah, membuang toksin, mengurangkan sakit sendi dan boleh mengurangkan stress.
.
TESTIMONI SET SAUNA DI RUMAH
.

‘’ SUSAHNYA NAK KURUS! NK KENA JAGA MKN, JOGGING..STRESS!! ’’

‘’ Mcm2 pil dah makan, mcm2 krim panas, krim sejuk dah tenyeh kat badan…tapi x kurus2 jugak. Jenuh mkn pil, pegi jogging & masuk gym, tapi turunnya 2kg jerrr…biar betul?!! Abad bila nak kurus nih? Tapi bila kak Lin kenalkan set sauna di rumah ni, mmg heaven la…dpn tv sambil tengok drama pun blh sauna. Yg best tu hilang semua sakit2 bdn. Yg tak sangka, lps sauna 3 bulan, badan dari saiz XXL blh turun saiz M..happy sangat! ‘’

Lisa , Kota Kinabalu, Sabah.
.
.
===========================================
KEBAIKAN BERSAUNA
===========================================
.
  • Bersauna boleh meningkatkan kadar metabolisme badan yang membantu badan membakar kalori dengan lebih cepat dan berkesan.
  • Bersauna dapat memecahkan lemak dibawah permukaan kulit
  • Bersauna boleh membakar sehingga 600 kalori ( bersamaan berjogging 2 km)
  • Bersauna boleh menghaluskan kulit. Tips untuk menghaluskan kulit, lakukan lulur/scrub badan selepas setiap kali bersauna.
  • Bersauna dapat mengeluarkan toksin dari dalam badan dengan cara perpeluhan.
  • Bersauna juga dapat menghilangkan kesakitan sendi, arthritis, urat dan sengal-sengal badan
  • Bersauna dapat membantu masalah sukar tidur
  • Bersauna dapat menjadikan badan terasa lebih ringan dan bertenaga
  • Bersauna dapat melancarkan perjalanan darah
  • Bersauna sangat baik untuk wanita yang baru lepas bersalin. Boleh juga digunakan untuk bertangas.
  • Bersauna dapat mengendurkan otot-otot yang tegang ( bagus untuk melegakan keletihan)
  • Bersauna juga berupaya menghilangkan stress
  • Bersauna boleh mengurangkan angin di dalam badan.

.

TAK PERCAYA SAUNA BOLEH MENURUNKAN BERAT BADAN??
Jom tengok testimoni-testimoni lain yang berjaya menyelesaikan masalah mereka.

Untuk info lanjut, boleh hubungi 013-6293766 atau klik link dibawah utk wasap

http://www.wasap.my/60136293766

.

Tidak tahu di mana untuk mendapatkan set sauna?

.Jangan risau, kami menyediakan tempahan secara online dan offline.

Ya, anda tidak perlu bersusah payah keluar untuk mencari set sauna kerana dengan hanya menghubungi kami, anda akan memiliki set sauna yang akan dihantar terus ke rumah atau ofis anda.

.

Untuk membeli boleh call/sms/whatsapp 
 
.
Anda juga boleh membuat belian di kedai kami beralamat :
.
HQ SAUJANA UTAMA

The Serenity

No 16-1, Jalan Bidara 6/3,

Saujana Utama 3, 47000 Sg Buloh, Selangor

.
BRANCH SRI GOMBAK

The Serenity

No 17A, Jalan SG 3/15,

Taman Sri Gombak, 68100 Bt Caves, Selangor

.

.
.
Laman web ini dimiliki sepenuhnya oleh WNI Rich Legacy Sdn Bhd (1173395-P).
Sebarang pertanyaan blh email ke wnirichlegacy@gmail.com atau SMS/Whatsapp ke 013-6293766.
.
.
Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini
Show Buttons
Hide Buttons